فن آوری و تجهیزات جانبی PoE

۲۳ مهر ۱۳۹۸ ۱۵۶۸

یکی از مشکلات نصاب های دوربین مداربسته تحت شبکه، برق رسانی به دوربین می باشد. نصب کابل اضافی، هزینه های گزاف کابل و داکت یا لوله کشی، افزایش زمان نصب و بروز اتصالی از جمله مشکلات موجود در این زمینه به حساب می آیند. اما با کمک فن آوری PoE، بخش اعظمی از مشکلات کابل کشی برطرف می شود. در این مطلب قصد داریم به طور مختصر در مورد تجهیزات جانبی PoE صحبت کنیم.

 

تجهیزات جانبی PoE

در اجرای سیستم های PoE یک سری محدودیت ها و موانع ممکن است مسئله ساز شوند مانند متراژ کابل و یا ممکن است که برخی از تجهیزات قابلیت  PoE  را نداشته باشند و باید حتما از آداپتور یا برق DC استفاده نمایند. تجهیزات جانبی POE می تواند این مشکلات را برطرف نماید. در زیر به توضیح برخی از آن ها می پردازیم.

فن آوری و تجهیزات جانبی PoE

   PoE Splitter, PoE Injector, PoE Extender

PoE Extender

زمانی که از تجهیزات Hi PoE و یا PoE+ استفاده نمی کنیم ولی می خواهیم برق و داده را در مسافتی بیش از ۱۰۰ متر ارسال کنیم، می توانیم از PoE Extender استفاده کنیم. این دستگاه سیگنال های برق و شبکه را تا حدود ۳۰۰ متر تقویت می کند.

استفاده کردن از PoE Extender در دروبین مداربسته داهوا

PoE Splitter

همانطور که میدانید امروزه اکثر دوربین های مداربسته دارای فن آوری PoE هستند. اما ممکن است به دلایل اقتصادی و یا قدیمی بودن دوربین، این فن آوری روی دوربین تعبیه نشده باشد. در این مواقع شما می توانید از یک PoE Splitter استفاده کنید. در یک سر این مبدل، یک پورت شبکه وجود دارد که از طریق آن به تجهیز PoE متصل شده و در سر دیگر آن یک کابل شبکه و یک کانکتور برق وجود دارد که کابل شبکه به پورت شبکه دوربین و کانکتور برق به ورودی برق ۱۲ ولت دوربین مداربسته متصل می شود. وظیفه این مبدل دریافت برق و داده از یک سر و جداسازی و ارسال هرکدام به صورت جداگانه روی خروجی مربوطه است. محل نصب PoE Splitter در انتهای کابل و کنار دوربین مداربسته دیجیتال می باشد.

استفاده کردن از  PoE Splitter در دوربین مداربسته داهوا

 PoE Injector

اگر در یک پروژه دوربین مداربسته دیجیتال، قصد داشتید یک دوربین جدید اضافه کنید ولی تجهیزات PoE مناسب و یا کافی برای تامین برق دوربین نداشتید، مثلا سویچ POE پورت خالی نداشت و یا سوییچ POE توان روشن نمودن دوربینهای بیشتر را نداشت، می توانید با استفاده از PoE Injector مشکل را برطرف نمایید. این دستگاه برعکس PoE Splitter عمل می کند. به این صورت که برق و داده را به صورت جداگانه دریافت کرده و آن ها را به صورت هم زمان روی کابل شبکه ارسال می کند. این دستگاه ها در ۲ نوع عمده در بازار وجود دارند. نوع اول به صورت مستقل است و دارای منبع تغذیه می باشد. نوع دوم فقط خود Injector است که باید به آن یک منبع تغذیه متصل کنید. فقط دقت کنید که منبع تغذیه برای PoE Injector باید ۴۸ ولت باشد. در غیر این صورت دوربین شما روشن نمی  شود. محل نصب PoE Injector در ابتدای کابل و کنار سوییچ می باشد. البته می توانید این دستگاه را کنار دوربین نیز نصب کنید که در این صورت باید کنار مبدل برق ۲۲۰ برای تامین برق منبع تغذیه ۴۸ ولت داشته باشد. به همین دلیل پیشنهاد می شود آن را کنار سوییچ نصب کنید.

استفاده کردن از PoE Injector در دوربین مداربسته داهوا

دیدگاه ها

سوالات و نظرات خود را با ما به اشتراک بگزارید.
whatsapp call واتساپ اینستاگرام ایران داهوا اینستاگرام تلگرام ایران داهوا تلگرام لیست قیمت فروشگاه اینترنتی